Tervetuloa uudistetulle sivulle!

Vaihdos kävikin nyt pikaseen. Vanha sivusto hajosi vähän päivityksiä tehdessä, ja tämä rupesi yht’äkkiä näyttämään niin paljon paremmalle, että arvelin, että parempi ottaa tämä heti käyttöön. Sisältöä on vähän siirretty, se työ jatkuu ajan kanssa.

Vanha sivusto on kokonaan tallella, joten jos jotain sieltä joku tarvitsee, tai siihen halutaan palata, niin se ei ole ongelma. Vanhat keskustelut löytyvät edelleen osoitteesta http://www.suomenbackgammon.fi/keskustelu_old.

Rekisteröinti

Halutessasi voit rekisteröidä itsellesi tunnuksen sivuille. Se ei ole välttämätöntä, mutta helpottaa kommentointia, kun ei tarvitse aina tietojaan uudestaan syöttää.

Sivustoille rekisteröidyn tunnuksen saa myös linkitettyä keskustelupalstan tunnukseen, jos sinulla sellainen on. Eli linkityksen jälkeen riittää, että kun kirjaudut jompaan kumpaan sisään, ei tunnusta enää kysellä keskustelupalstalla eikä täällä sivustolla.

Jos haluat linkittää tunnuksesi, rekisteröidy samalla käyttäjänimellä, sähköpostilla ja salasanalla molempiin palveluihin ja lähetä webmasterille (at suomenbackgammon.fi) postia, jossa kerrot käyttäjätunnuksesi.

Kuukauden pähkinä

Ainakaan toistaiseksi normaalikäyttäjät eivät voi luoda artikkeleita sivustolle, eikä siis lähettää esimerkiksi asemia (keskustelupalstalla tämä onnistuu).

Kokeillaan kuitenkin aluksi pitää täällä Kuukauden pähkinä artikkelisarjaa, jonne koitan löytää mielenkiintoisia asemia kommentoitavaksi. Ensimmäinen pähkinä löytyy jo täältä

Ja kuten aina, kaikenlaiset kommentit ja ideat ovat tervetulleita. Niin kauan, kun muut pysyvät hiljaa, teen näille sivuille ihan mitä itse tahdon.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.