Yhdistys

 

Suomen Backgammon ry. on perustettu vuonna 1974 edistämään pelin asemaa Suomessa.
Yhdistys rekisteröitiin vuonna 1982.

Hallitus vuonna 2022

  • Daniel Dobrin (rahastonhoitaja)
  • Simo Huovinen (puheenjohtaja)
  • Tapio Palmroth (jäsen)
  • Antti Virtanen (varapuheenjohtaja, videointi turnauksissa, tarpeistovastaava)

 

email: suomenbackgammon@gmail.com

facebook: Suomen backgammon ry

Jos haluat yhdistyksen postituslistalle, laita viestiä yllä olevaan osoitteeseen. Tällä tavoin pysyt perillä yhdistyksen ajankohtaisista asioista!

Yhdistyksellä on myös whatsapp-ryhmä, jossa haetaan peliseuraa, ostetaan ja myydään lautoja ja tarvikkeita, keskustellaan käynnissä olevista kansallisista ja kansainvälisistä turnauksista ja seurataan suomalaisten pelaajien otteita maailmalla. Laita viestiä, jos haluat mukaan!

—–*—–*—–*—–*—–*—–*—–*—–*

Yhdistys hakee nettivastaavaa!

Suomen Backgammon ry. on tehnyt yhteistyötä Norjan Backgammon-liiton kanssa jo parin vuoden ajan. He suostuivat auttamaan meitä uudistamaan vanhentuneet nettisivumme ja antoivat omien nettisivujensa pohjan käyttöömme. Työ lähenee loppuaan ja sivut ovat pian valmiit!

Sivut tulevat olemaan jotakuinkin tällaiset: Norjan Backgammon-liitto

Minä olen päivittänyt nettisivujamme viimeiset vuodet, mutta taitoni loppuvat tekstinkäsittelyyn. Hallituksen muutkaan jäsenet eivät ole bittinikkareita, joten päätimme hakea tehtävään osaajaa!

Norjan web-vastaava Vidar Osen kuvaili työsarkaa näin:  ”Regarding knowledge for setting up and running the web pages: In this phase we are talking about getting the new Finnish site up and running with some initial content. Some experience with web hotels based on Apache and MySql would be beneficial, but not required. I can help out with this to begin with. A person who is attracted by good routines and structures combined with a general understanding and experience in using it/web systems should be fine.”

Minä tulen jatkossakin tuottamaan sisällön sivuille, mutta tarvitsemme henkilön ensinnäkin tähän murrosvaiheeseen ja myöhemmin sivujen ylläpitoon. Emme voi tarjota työstä korvausta, paitsi auttamisen ilon, onnistumisen riemun ja uuden luomisen tyydytyksen! Emme hae elinikäistä web-vastaavaa, mutta sitoutunutta, luotettavaa ja asiasta kiinnostunutta henkilöä

Jos kiinnostuit, laitathan viestiä osoitteeseen suomenbackgammon@gmail.com, niin jutellaan lisää!