Aloittelijoiden kk-kisat

Aloittelijoiden KK-kisat jää 2015 tauolle. Jos haluat vetäjäksi, ole yhteydessä ylläpitoon!

 

Nyt aloitetaan Helsingissä toinen pelipäivä, aloittelijoille suunnattu, jossa ei ole osallistumismaksua lainkaan. Ehkä olet pelannut kavereidesi kanssa backgammonia tai pelannut bottia vastaan ja olet toivonut uusia pelikavereita, mutta et halua pelata isosta panoksesta tai niin kovin vakavalla asenteella. Voit toki myös olla täysin uusi peliin tutustuva, ja konkaritkin ovat tervetulleita jakamaan backgammon tietouttaan. Näiden peli-iltojen tarkoitus on saada juuri sinut mukaan pelaamaan, osaamistasosta riippumatta. Pelataan hyvällä avoimella mielellä, ilman ison panoksen tuomaa häviämisen tuskaa, toisin sanoen pelataan pelaamisen iloista!

Pelipaikkana on ravintola Sävel, Hämeentie 2, jossa pelataan joka kuukauden kolmantena tiistaina klo 17.30 alkaen. Tarkista pelipäivät kalenterista. Pelipäivä sijoittuu tällä tavoin melko tasaisin väliajoin Helsingin kuukausikisojen kanssa.

Pelimuotona 5pt./3pt. tuplaeliminaatio, ilman kellon käyttöä. Voin pitää peleistä pistelaskua ja vuoden päätteeksi eniten pisteitä saavuttanut pelaaja palkitaan valtavilla aplodeilla ja liitolta saatavalla tavarapalkinnolla. Pisteitä jaetaan osallistujille kisan alussa 10 kpl/hlö. Yläsarjan peleissä panoksena on viisi ja alasarjassa kolme pistettä. Eli yksittäisen ottelun voittaja voittaa, ja häviäjä häviää ko. pistemäärän.

Hieman nopeasti tulee jo ensimmäinen pelikerta, eli ensi tiistaina 20.5-14, klo 17.30. Osa pelaajista ei ehdi nähdä tätä viestiä ennen sitä, mutta sinä joka tämän viestin näit, soita pelikavereillesi ja pyydä hänet mukaan pelaamaan.

Kari Grönberg
0406521100
gronbka[at]hotmail.com