Puheenjohtajan tervehdys 2019

Tervehdys kaikki backgammonin ystävät!

Vuosi 2019 on pyörähtänyt käyntiin ja Suomen Backgammon ry:n vuosikokous on jo pidetty. Kokouksessa hallitus vahvistui yhdellä jäsenellä, Miki Laukkasella, ja kierroksia on lisätty kaikilla osa-alueilla. Tänä vuonna yhdistys järjestää neljä (4) viikonlopun mittaista turnausta sekä lyhyempiä päiväturnauksia! Turnaukset ovat osa kauden mittaista pistekilpailua, jonka voittajalle on kiertopalkintona annettu vuodesta 1978 alkaen Kari Juvan tekemä pronssiveistos ”Philip Morris-siirto”. Pistekilpailua ei ole järjestetty vuosiin, mutta nyt kun kisakalenterissa on sisältöä, tuo pistekilpailu varmasti lisäarvoa kauden kisoihin. Pistekilpailun säännöt julkaistaan myöhemmin.

Kokouksessa päätettiin yhdistyksen jäsenmaksun suuruudeksi 30€ vuodelle 2019. Hallitus on myös päättänyt, että osallistuakseen yhdistyksen järjestämiin turnauksiin, pelaajan täytyy olla Suomen Backgammon ry:n jäsen. Ainaisjäseneksi voi liittyä 500€ summalla.

Jäsenmaksun voit maksaa yhdistyksen tilille:

FI41 1237 3000 1256 71

Jäsenmaksut käytetään kokonaisuudessaan vuoden turnausten järjestämiseen sekä muihin yhdistyksen juokseviin kuluihin, joten maksut palautuvat välillisesti takaisin pelaajille. Yhdistys kiittää!

Hallituksen kokoonpano 2019:

Kari Grönberg: varapuheenjohtaja, tarpeistovastaava

Simo Huovinen: puheenjohtaja

Jyrki Kauppinen: jäsen

Miki Laukkanen: koulutusvastaava

Juho Piironen: rahastonhoitaja

Don Rahikainen: jäsen

Yhteystiedot:

e-mail: suomenbackgammon@gmail.com

Simo Huovinen (Turun seutu), puheenjohtaja, 050 378 6526, huovinen.simo@gmail.com

Miki Laukkanen (Oulun seutu), koulutusvastaava, 050 593 4626, mika_laukkanen@yahoo.com

Juho Piironen (pk-seutu), rahastonhoitaja, 050 363 1190, juho.t.piironen@gmail.com

Kisakalenteri:

la-su 23.-24.3. Juttutupa Open. Backgammon-kausi starttaa käyntiin Helsingin Hakaniemessä! Pelitilat ovat samat kuin viime vuoden Finnish Openissa: lauantaina pelataan hotelli Scandic Paasin Siltasaari-kokoustilassa ja sunnuntaina ravintola Graniittilinnassa, joka on tällöin varattu ainoastaan pelaajien käyttöön.

Osallistumismaksu tulee olemaan 80€ (50€ pottiin + 30€ rekisteröintimaksu, joka sisältää 20€ ruokalipun ravintola Juttutupaan).

Formaatti on tripla eliminaatio eli kolmella tappiolla putoaa ulos turnauksesta.

Turnauksen johtajat: Jyrki Kauppinen ja Kari Grönberg

Yksityiskohtaisempi kisakutsu tullaan julkaisemaan lähiaikoina!

toukokuu Finnish Open. Yksityiskohdat eivät ole vielä varmistuneet, mutta Finnish Open tulee olemaan kansainvälisten turnausten hintainen, eli ns. rahakisa, millainen se on ollut viime vuodet. Finnish Open ei kuitenkaan tule olemaan tänä vuonna SM-kisa!

lokakuu Turku Open. Viime vuoden lokakuussa järjestetty Turku Open hotelli Scandic Juliassa oli pidetty turnaus ja se tullaan järjestämään uudelleen. Yksityiskohtia ei ole vielä, mutta osallistumismaksu tulee olemaan 80€.

marraskuu SM-kisat! Päätimme yhdessä tuumin, että Suomen mestaruuden tavoittelu ei saa maksaa 400€, kuten viime vuonna, vaan sen täytyy olla mahdollista myös vaikkapa opiskelijoille. Sen vuoksi osallistumismaksu tulee olemaan 100€. Kisat tulevat olemaan kolmipäiväiset, pe-su. Formaatti on tripla eliminaatio eli kolmella tappiolla putoaa turnauksesta. Tästäkään turnauksesta ei ole vielä tämän enempää tiedotettavaa, mutta kerromme heti lisää, kun yksityiskohdat varmistuvat!

Nähdään kisoissa!

terveisin,

Simo Huovinen

Suomen Backgammon ry.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *